ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Φθηνά την γλύτωσαν δεκάδες παιδιά σε σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Φθηνά την γλύτωσαν δεκάδες παιδιά σε σύγκρουση σχολικού λεωφορείου με τρένο

Δεκάδες παιδιά τραυματίστηκαν σήμερα Τετάρτη (16/09) στην Νέα Ζηλανδία έπειτα από σύγκρουση ενός σχολικού λεωφορείου με ένα τρένο σε μια ισόπεδη διάβαση στην πόλη Μπάνιθορπ στο Βόρειο Νησί.

Η αστυνομία ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι κανένα από τα παιδιά δεν τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά ορισμένα νοσηλεύτηκαν για ελαφρούς τραυματισμούς.

Ο συνολικός αριθμός των παιδιών που επέβαιναν στο λεωφορείο δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη από τις αρχές, αλλά τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι περίπου 30-40 παιδιά βρίσκονταν στο όχημα τη στιγμή της σύγκρουσης.

Αρκετά παιδιά τυλίχτηκαν με κουβέρτες και έλαβαν ιατρική φροντίδα στο σημείο του τροχαίου συμβάντος, που έγινε κοντά στη μεγαλύτερη πόλη της περιοχής, Πάλμερστον Νόρθ, σύμφωνα με δημοσιεύματα μέσων ενημέρωσης.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ένσταση Βαρωσιώτου: Ζητήθηκε εξαίρεση τριών μελών του Δικαστηρίου – Τον Σεπτέμβρη η απόφαση

Ένσταση Βαρωσιώτου: Ζητήθηκε εξαίρεση τριών μελών του Δικαστηρίου – Τον Σεπτέμβρη η απόφαση

Εντός Σεπτεμβρίου θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου για τον τερματισμό των υπηρεσιών της ως δικαστού του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, που ξεκίνησε σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο, το οποίο συνέρχεται ως Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστικό Συμβούλιο.