Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Χαδίνης

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Χαδίνης

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Χαδίνης, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από τον γιο του. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Ο ηθοποιός είχε αρκετές συμμετοχές σε κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικές παραγωγές και τηλεοπτικές σειρές, ενώ είχε συμμετάσχει μεταξύ άλλων σε σειρές όπως το «Παρά Πέντε»  «7 Θανάσιμες Πεθερές» «Άκρως Οικογενειακόν».

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε:

«Ακόμα ένας αγαπημένος συνάδελφος και φίλος έφυγε. Με σημαντική παρουσία στο θέατρο. Ευγενικός και με χιούμορ άνθρωπος. Βρέθηκε στο σπίτι του νεκρός από τον γιο του. Καλό ταξίδι καλέ μας φίλε Γιώργο Χαδίνη».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE