ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ψάχνουν τον 12χρονο Χριστόφορο από το μεσημέρι- Μήπως τον έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ψάχνουν τον 12χρονο Χριστόφορο από το μεσημέρι- Μήπως τον έχετε δει; ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στη δημοσιότητα από την Αστυνομία η φωτογραφία και τα στοιχεία 12χρονου, ο οποίος αγνοείται από το μεσημέρι της Τρίτης 15/9.

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από τον χώρο διαμονής του, στη Λευκωσία, από το μεσημέρι σήμερα, Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, ο Χριστόφορος Κωνσταντίνου, 12 ετών.

Ο 12χρονος περιγράφεται ως ύψους 1.50μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με πολύ κοντά, σχεδόν ξυρισμένα, σκούρα καστανά μαλλιά. Κατά την αναχώρηση του φορούσε άσπρη φανέλα με γιακά, μακρύ γκρίζο παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία και στοιχεία του, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχίζει η εξέταση της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Αρχίζει η εξέταση της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Άρχισε σήμερα το πρωί η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου, το οποίο συνέρχεται ως Ακυρωτικό Δευτεροβάθμιο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΔΣ), για την εξέταση της ένστασης που καταχώρησε στις 8 Ιουλίου η Ντόρια Βαρωσιώτου σε σχέση με τον τερματισμό του διορισμού της στη θέση επαρχιακού δικαστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE