ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την προπόνηση: Έτοιμη να γράψει ιστορία η Ομόνοια

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την προπόνηση: Έτοιμη να γράψει ιστορία η Ομόνοια

Η Ομόνοια αντιμετωπίζει την Τετάρτη (16/09) τον Ερυθρό Αστέρα στο ΓΣΠ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς και είναι έτοιμη να γράψει ιστορία και να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται, πως αν προκριθούν οι πράσινοι εξασφαλίζουν την παρουσία τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ θα παίξουν και στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση του τριφυλλιού: 

 

The post ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ από την προπόνηση: Έτοιμη να γράψει ιστορία η Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.