Δωρεάν ποδήλατα για μια ώρα στη Λεμεσό κατά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Δωρεάν ποδήλατα για μια ώρα στη Λεμεσό κατά την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Δωρεάν ποδήλατα για μια ώρα την μέρα, κατά την Εβδομάδα Κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου), παραχωρούν ο Δήμος Λεμεσού  και η εταιρεία Next Bike, στους δημότες της Λεμεσού.

 
Ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει πως η φετινή εκστρατεία, με τίτλο «Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους» επικεντρώνεται στη χρήση του ποδηλάτου ως μέσο εναλλακτικής μετακίνησης στην πόλη, τα οφέλη που μπορεί να έχει ο καθένας μας σε όλους τους τομείς της ζωής του με  τη χρήση του, αλλά και στην  καλλιέργεια  κουλτούρας για τη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης στην πόλη.
 
Σε  συνεργασία με την εταιρεία next bike, προστίθεται, θα παραχωρηθούν δωρεάν ποδήλατα στους δημότες της Λεμεσού που επιθυμούν να περιηγηθούν  στην πόλη για μια ώρα από 16  μέχρι 22 Σεπτεμβρίου.
 
Οι δημότες που ενδιαφέρονται μπορούν να  κατεβάσουν την εφαρμογή next bike app ή  μέσω της ιστοσελίδας www.nextbike.com.cy  και να  καταχωρήσουν   τον κωδικό Lemesos20 για να εξασφαλίσουν τη δωρεάν υπηρεσία.
 
Η ανακοίνωση σημειώνει ότι κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, ο Δήμαρχος Λεμεσού θα προσέρχεται στο Δημοτικό Μέγαρο με ποδήλατο.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Η Ουκρανία ετοιμάζει αντεπίθεση και οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη

Σήμερα η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ-Ζελένσκι: Η Ουκρανία ετοιμάζει αντεπίθεση και οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη

Η σημερινή (17/10) συνάντηση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα επικεντρωθεί στον πόλεμο στην Ουκρανία και στις προοπτικές μιας νέας ουκρανικής αντεπίθεσης. Όπως δήλωσε ο Τραμπ την Τετάρτη, «η Ουκρανία θέλει να περάση στην επίθεση». Πρόσθεσε ότι «θα κάνω την αξιολόγησή μου, αλλά επιθυμούν να κινηθούν επιθετικά».