ΕΛΛΑΔΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέα έκρηξη των κρουσμάτων την Τρίτη 15/09

ΕΛΛΑΔΑ- ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Νέα έκρηξη των κρουσμάτων την Τρίτη 15/09

Ανακοινώθηκαν 310 νέα κρούσματα και 3 θάνατοι στην Ελλάδα την Τρίτη 15/09.

Ανακοινώνουμε 310 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 30 σχετίζονται με γνωστές συρροές και  12 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 13730, εκ των οποίων το 55.4% άνδρες.

67 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 ετών. 17 (25.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 88.1%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 175 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 3 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 313 θανάτους συνολικά στη χώρα. 116 (37%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Σε περιπέτειες η ΕΔΕΚ - Η υποψηφιότητα Κωστή Ευσταθίου για την προεδρία του κόμματος, διαταράσσει τις «ισορροπίες»

Η απόφαση του μεμονωμένου βουλευτή της ΕΔΕΚ Κωστή Ευσταθίου να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ, μπορεί να αιφνιδίασε κάποιους στην ΕΔΕΚ, ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ του Κωστή Ευσταθίου με την «πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ», σε σχέση με τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν για τη «σωτηρία» του κόμματος, ύστερα από την απόφαση του Μαρίνου Σιζόπουλου, να παραιτηθεί από την προεδρία της ΕΔΕΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE