Νέο σύστημα εισόδου με κάρτα στον αερολιμένα Λάρνακας από επαγγελματίες οδηγούς ταξί

Νέο σύστημα εισόδου με κάρτα στον αερολιμένα Λάρνακας από επαγγελματίες οδηγούς ταξί

Νέο σύστημα εισόδου στο Αεροδρόμιο Λάρνακας για επαγγελματίες οδηγούς ταξί τίθεται σε εφαρμογή από 21 Σεπτεμβρίου. 

Σε ανακοίνωση του Υπουργείου Μεταφορών αναφέρεται ότι στο πλαίσιο της αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του συστήματος παραλαβής και μεταφοράς επιβατών από και προς τον Αερολιμένα Λάρνακας, η Αρχή Αδειών Κύπρου και η Hermes Airports εξαγγέλλουν ότι από τις 21 Σεπτεμβρίου τίθεται σε εφαρμογή νέο σύστημα εισόδου στον αερολιμένα Λάρνακας με τη χρήση κάρτας από τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί.

Προτρέπονται οι οδηγοί ταξί να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Αρχής Αδειών (http://www.cla.com.cy/)για να διαβάσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα ισχύουν.

"Το νέο σύστημα αποσκοπεί στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού στον αερολιμένα και της διευκόλυνσης λειτουργίας των οδηγών ταξί", αναφέρεται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE