ΥΠ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: 7 χιλιάδες τεστ για πρωταθλήματα της ΚΟΠ - Αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες

ΥΠ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: 7 χιλιάδες τεστ για πρωταθλήματα της ΚΟΠ - Αναλυτικά σε ποιες κατηγορίες

Την πρόταση του Υπουργού Υγείας κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου για τη διενέργεια δειγματοληπτικών εργαστηριακών ελέγχων σε συμμετέχοντες των πρωταθλημάτων της ΚΟΠ, ενέκρινε σήμερα Τρίτη (15/09) το Υπουργικό Συμβούλιο.

Η εισήγηση εμπίπτει στην ευρύτερη πολιτική που εφαρμόζεται από την Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού και στοχεύει στην ελαχιστοποίηση του αριθμού των νέων κρουσμάτων και τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού στην κοινότητα.

Συγκεκριμένα, όπως αποφασίστηκε σε συνάντηση που είχαν ο Υπουργός Υγείας και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) την περασμένη βδομάδα, θα διενεργηθούν 7,000 εργαστηριακές εξετάσεις από σύνολο 27,000 ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα των Κατηγοριών Β και Γ, της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, του Αγροτικού Ποδοσφαίρου, των Πρωταθλημάτων Γυναικών και Βετεράνων και τα νεανικά πρωταθλήματα της ΚΟΠ.

Την ευθύνη για τον καταρτισμό προγράμματος και τον καταμερισμό των εξετάσεων στα διάφορα πρωταθλήματα, θα έχει η ΚΟΠ σε συνεργασία με τη Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Η Κύπρος στηρίζει την ευρωπαϊκή πορεία της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης – Καθοριστικός ο ρόλος της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας

Κατ’ ιδίαν συνάντηση με την Προεδρεύουσα Ζέλικα Ζβιγιάνοβιτς και τα άλλα μέλη της Προεδρίας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης, Ζέλκο Κόμσικ και Ντένις Μπεσίροβιτς, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE