ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάχη για τη ζωή του δίνει 22χρονος μοτοσικλετιστής που συγκρούστηκε με όχημα- Τα τραύματα που φέρει

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μάχη για τη ζωή του δίνει 22χρονος μοτοσικλετιστής που συγκρούστηκε με όχημα- Τα τραύματα που φέρει

Τις συνθήκες πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος που συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (14/09) στην Λεμεσό και είχε αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό 22χρονου μοτοσικλετιστή, διερευνά η Αστυνομία.

Το τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 7.00 το βράδυ της Δευτέρας, στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού και της οδού Πέτρου Τσίρου, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 22χρονος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονη.

 Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Τροχαίας Λεμεσού για εξετάσεις, ενώ ασθενοφόρο μετέφερε τον 22χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε ρήξη ύπατος, θλάση πνευμόνων, κατάγματα στο πρόσωπο και κατάγματα στα δύο πόδια.

Λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE