Λετυμπιώτης: Απορρίπτει ισχυρισμούς για εκδικητικούς ελέγχους στα οδοφράγματα - Καμία αλλαγή στη διαδικασία
Δεν έχει αλλάξει οτιδήποτε στη διαδικασία διελεύσεων στα οδοφράγματα, δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.
Ο 29χρονος μπακ σύμφωνα με ρεπορτάζ του mozzartsport.com στην Σερβία αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού όμως θα παίξει με ένεση κόντρα στην Ομόνοια.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ είναι η πιο αξιόπιστη λύση σε αυτή την θέση για τον Στάνκοβιτς και για αυτό το λόγο θα πάρει το ρίσκο να παίξει αν και τραυματίας.
Από την άλλη και ο δεξιός μπακ του Ερυθρού, Μάρκο Γκόμεγιτς είχε έναν τραυματισμό όμως αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα.
The post «ΡΙΣΚΑΡΕΙ για να παίξει με Ομόνοια» – Βάζει ένεση και έρχεται ΓΣΠ με Ερυθρό! appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις