Δηλώσεις-ΦΩΤΙΑ ο Παπασταύρου για Καραβίδα και μεταγραφή Ουζόχο: «Μας κοροΐδευε – Ζήτησε… ‘μαύρα’, ήρθε να παίξει τον έξυπνο»

Δηλώσεις-ΦΩΤΙΑ ο Παπασταύρου για Καραβίδα και μεταγραφή Ουζόχο: «Μας κοροΐδευε – Ζήτησε… ‘μαύρα’, ήρθε να παίξει τον έξυπνο»

Σοβαρές κατηγορίες από τον Σταύρο Παπασταύρου για το… ναυάγιο με Ουζόχο με πυρά προς τον πρόεδρο της Δόξας και μάνατζερ, Κώστα Χριστοδούλου Καραβίδα.

Ο πρόεδρος της Ομόνοιας τόνισε πως τους κοροΐδευε ο Κώστας Χριστοδούλου Καραβίδας και εξαπέλυσε κατά μέτωπον επίθεση προς τον πρόεδρο της Δόξας και μάνατζερ για τα όσα έγιναν με Ουζόχο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δυστυχώς διαλέξαμε να εμπιστευτούμε έναν άνθρωπο που δεν έπρεπε. Για δύο μήνες ο κ. Καραβίδας μας κορόιδευε ότι περιμέναμε να μιλήσουμε με Λα Κορούνια. Μας είπε ότι πρέπει να πληρώσουμε 200 χιλιάδες καθαρά και 200 χιλιάδες μαύρα. Εμείς του είπαμε δεν έχουμε μαύρα. Στο τέλος ανακοινώθηκε από τον ΑΠΟΕΛ, και αυτό ήταν απόδειξη ότι υπήρχε συμφωνία μαζί τους, και ήρθε να μας παίξει τον έξυπνο. Η διοίκηση της ΚΟΠ πρέπει να αποφασίσει αν είναι παράγοντας ομάδας, ατζένης ή άνθρωπος που ξεπλένει χρήμα».

The post Δηλώσεις-ΦΩΤΙΑ ο Παπασταύρου για Καραβίδα και μεταγραφή Ουζόχο: «Μας κοροΐδευε – Ζήτησε… ‘μαύρα’, ήρθε να παίξει τον έξυπνο» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Η απάντηση της ΥΠΑΝ στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της - Διευκρινίζει για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπουργός Παιδείας, Αθηνά Μιχαηλίδου, δίνοντας διευκρινίσεις για τις «εκδρομές» μαθητών στα κατεχόμενα αλλά και απάντηση στο κόμμα που απαιτεί την άμεση παύση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE