Πέντε νέοι θάνατοι και 180 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Πέντε νέοι θάνατοι και 180 κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Την ταυτοποίηση 180 νέων κρουσμάτων κορωνοϊού, εκ των οποίων τα 22 συνδέονται με γνωστές συρροές και τα 21 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, κατά την ενημέρωση της Δευτέρας 14/9.


Κατά το τελευταίο 24ωρο, καταγράφηκαν πέντε νέοι θάνατοι, με τον συνολικό αριθμό των θανόντων στη χώρα από την αρχή της επιδημίας να ανέρχεται πλέον σε 310.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 13.420, εκ των οποίων το 55.4% είναι άνδρες. Εκ του συνόλου των κρουσμάτων τα 2.419 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και τα 5.789 συνδέονται με ήδη γνωστό κρούσμα.

Σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, νοσηλεύονται 59 πολίτες, με διάμεση ηλικία αυτών τα 70 έτη. Από τις ΜΕΘ έχουν εξέλθει 173 ασθενείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Γεραπετρίτης: Αταλάντευτη στήριξη στην επανένωση της Κύπρου στη βάση μιας δίκαιης και βιώσιμης λύσης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Κόμπο είχε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης, στο πλαίσιο της στενής και διαρκούς συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE