Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Δεν θα χρειαστεί να «χαλαστούν» παρά πολύ, ενώ κι ο παίκτης (προφανώς) δεν θα διεκδικήσει αποζημίωση για τη μη εξάσκηση του δικαιώματος ανανέωσης για δεύτερη χρονιά.
Πριν ένα μήνα, σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα μας, είχε δήλωσει ότι δεν έληξαν οι συμβατικές του υποχρεώσεις με τον Απόλλωνα.
Δεν το δηλώνουν ξεκάθαρα μέχρι στιγμής, αλλά οι υπεύθυνοι του Απόλλωνα βγήκαν στην… αγορά για την εξεύρεση αξιόλογου κοινοτικού τερματοφύλακα για αντικατάσταση του Ελβετού Ζοέλ Μολ, ο οποίος είχε σοβαρό τραυματισμό στο πρόσωπο στο παιχνίδι με την Πάφο.
Οι γιατροί εκτιμούν ότι μπορεί να χρειαστεί και δύο μήνες να επανέλθει. Αναγκαστικά οι διοικούντες την ομάδα, πρέπει να φέρουν άλλον κίπερ πρώτης γραμμής.
Διέρρευσε ήδη ότι βρίσκεται στη λίστα το όνομα του 29χρονου Σλοβένου Μάτιτς Κότνικ, που είχε απασχολήσει ξανά τη Λεμεσιανή ομάδα.
Θήτευσε στην ομάδα του Πανιωνίου, τους τελευταίους μήνες είναι ελεύθερος. Δεν είναι πάντως το μοναδικό όνομα που εξετάζεται.
The post Καθοριστικός παράγοντας το ΧΡΗΜΑ για Γκακπέ – Δεν ΠΑΙΖΕΙ μόνο του Κότνικ για τον ΑΣΣΟ appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις