Μια λεπτομέρεια για Ουάρντα και… ΟΦΗ λίγο πριν τον Απόλλωνα

Μια λεπτομέρεια για Ουάρντα και… ΟΦΗ λίγο πριν τον Απόλλωνα

Η ιστοσελίδα gentikoule.gr ασχολείται με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του επόμενου αντίπαλου του Απόλλωνα στο Γιουροπα, ΟΦΗ για τον Αμρ Ουάρντα.

Όπως αναφέρεται σε παρασκηνιακή στήλη δεν υφίσταται θέμα Ουάρντα στον ΟΦΗ αφού μετά την απόκτηση Σολίς δεν υπάρχει ελεύθερη θέση μη κοινοτικού στην κρητική ομάδα.

Αναλυτικά τι γράφει:

Γράφεται κατά κόρον από το Σάββατο πως ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για τον Αιγύπτιο ωστόσο μετά την απόκτηση του Ναζαρίνο Σολίς δεν υπάρχει ελεύθερη θέση μη κοινοτικού ποδοσφαιριστή.

Τα πράγματα, ωστόσο, είναι πολύ πιο απλά για την περίπτωση του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού. Ο Ουάρντα πιάνει θέση μη κοινοτικού και ο ΟΦΗ έχει συμπληρώσει ήδη τις πέντε με τους Φιγκεϊρέντο, Φερέιρα, Σολίς, Μεγιάδο, Νέιρα και κατά συνέπεια δεν μπορεί να γίνει μεταγραφή ενός επιπλέον παίκτη που δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο. Συν τοις άλλοις, επειδή κυκλοφόρησε χθες ένα δημοσίευμα αιγυπτιακής ιστοσελίδας, αυτό έκανε μέσα αναδημοσίευση ενός σχολίου του metrosport.gr που ανέφερε πως τις διαρροές τις έκανε ο ίδιος ο Ουάρντα.

The post Μια λεπτομέρεια για Ουάρντα και… ΟΦΗ λίγο πριν τον Απόλλωνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE