ΠΑΦΟΣ: Δεκατρείς καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις

ΠΑΦΟΣ: Δεκατρείς καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις

Δεκατρείς οδηγοί καταγγέλθηκαν στην Επαρχία Πάφου, κατά τη διάρκεια στοχευμένης επιχείρησης αστυνόμευσης στο δευτερεύον οδικό δίκτυο, την οποία διενήργησε την Κυριακή 13/9, η Αστυνομία Πάφου για τροχαίες παραβάσεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χτες, 13 Σεπτεμβρίου του 2020 και μεταξύ των ωρών 16:00 μέχρι 24:00 μέλη της Τροχαίας Πάφου διενήργησαν εκστρατεία και ελέγχους στο δευτερεύον οδικό δίκτυο Τσάδας – Στρουμπιού και Ίνειας .

Επίσης έγινε περιπολιακή κάλυψη των χωριών Γιόλου- Σκούλι – Γουδί- Προδρόμι. 

Στο πλαίσιο της συντονισμένης επιχείρησης έγιναν 13 τροχαίες καταγγελίες.

Συνολικά ελέγχθησαν 75 οχήματα και έγιναν 13 καταγγελίες εκ των οποίων η μία χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας, έξι χωρίς άδεια κυκλοφορίας, μία χωρίς ασφάλεια , δύο για οδήγηση με  ακυρωμένη εγγραφή, μία για μεταφορά επιβάτη σε μη σταθερό κάθισμα και  δύο καταγγελίες για οδήγηση με ληγμένη άδεια οδηγού.

Οι στοχευμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν, λέει η Αστυνομία.  

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE