Ξαφνική επίσκεψη Ακάρ: Από το Κας στα Κατεχόμενα - Σε δηλώσεις προέβη ο Τούρκος υπουργός Άμυνας

Ξαφνική επίσκεψη Ακάρ: Από το Κας στα Κατεχόμενα - Σε δηλώσεις προέβη ο Τούρκος υπουργός Άμυνας

Όπως μεταδίδεται, η επίσκεψη γίνεται για να παρακολουθήσει την άσκηση «Μεσογειακή Θύελλα».

Ο Χουλουσί Ακάρ, ο Τούρκος υπουργός Άμυνας φαίνεται να αιφνιδίασε με την επίσκεψή του. Σημειώνουμε πώς χθες Κυριακή (13/09) βρισκόταν στο Κας, απέναντι από το Καστελόριζο, εις απάντηση της επίσκεψης της Προέδρου της Δημοκρατίας της Ελλάδας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Στο Καστελλόριζο διεξήχθησαν εορτασμοί για την επέτειο της απελευθέρωσης του νησιού.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Σίγμα στην Κωνσταντινούπολη Μαρία Ζαχαράκη, ανέφερε πώς «για εμάς η Κύπρος αποτελεί εθνικό ζήτημα και γι’ αυτό είμαστε εδώ. Όποια κι είναι η αποστολή μας, είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ο,τιδήποτε για την ασφάλεια και την επιβίωση των Τ/Κ αδελφών μας στο ίδιο πνεύμα και ενθουσιασμό και στην ίδια βάση, που το κάναμε και το 1974».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE