Λεμεσός: Βόλτα – εφιάλτης για 61χρονη! Τη λήστεψαν μέρα-μεσημέρι δυο άντρες

Λεμεσός: Βόλτα – εφιάλτης για 61χρονη! Τη λήστεψαν μέρα-μεσημέρι δυο άντρες

Ένας περίπατο που θα τον θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής της, όχι με τις καλύτερες αναμνήσεις, αφού καθώς βάδιζε αμέριμνη η 61χρονη, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα της άρπαξαν τη τσάντα

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 61χρονη ότι, γύρω στη 1.40μ.μ. σήμερα, ενώ περπατούσε σε πεζοδρόμιο σε περιοχή της Λεμεσού, την προσέγγισε μοτοποδήλατο, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, τα οποία φορούσαν ρούχα χρώματος μαύρου και ο επιβάτης της άρπαξε τη τσάντα που κρατούσε.

Σύμφωνα με την παραπονούμενη, μέσα στη τσάντα υπήρχε χρηματικό ποσό ύψους €850, ένα κινητό τηλέφωνο αξίας €300 περίπου, καθώς κι άλλα δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά της είδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE