ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Στους 37 βαθμούς ο υδράργυρος - Επιστροφή σε συνθήκες... καύσωνα

Τμ. Μετεωρολογίας: Στους 37 βαθμούς ο υδράργυρος - Επιστροφή σε συνθήκες... καύσωνα

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερµή αέρια µάζα αναµένεται από την Τετάρτη (16/09).

Την Δευτέρα (14/09) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το µεσηµέρι και το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις, στα ορεινά ή και στο εσωτερικό. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς, 3 µποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Το απόγευµα, στα νοτιοδυτικά παράλια, θα πνέουν παροδικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά το απόγευµα στα προσήνεµα λίγο ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 37 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 28 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά θα σχηµατιστεί χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη.

Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα ασθενείς, µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, αλλά αρχικά, στα δυτικά και τοπικά στα νότια και στα βόρεια, λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (15/09), την Τετάρτη (16/09) και την Πέµπτη (17/09) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο µέχρι την Τετάρτη, κυρίως στο εσωτερικό και στα ορεινά, για να κυµανθεί αισθητά πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και στα ορεινά.

Την Πέµπτη (17/09) δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή της θερµοκρασίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top