Έξαλλος ο Κατσουρίδης με Ευρωπαία Αξιωματούχο - 'Την πληρώνει ο Κύπριος και Ελλαδίτης φορολογούμενος' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έξαλλος ο Κατσουρίδης με Ευρωπαία Αξιωματούχο - 'Την πληρώνει ο Κύπριος και Ελλαδίτης φορολογούμενος' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ενάντια σε Ευρωπαία Αξιωματούχο καταφέρεται ο γνωστός σε όλους πολιτευτής Νίκος Κατσουρίδης, ρίχνοντας παράλληλα τα βέλη του στις κινήσεις που προβαίνει η Κυπριακή Δημοκρατία για συσχετισμό των κυρώσεων στην Τουρκία με αυτές της Λευκορωσίας, παρά τις διαβεβαιώσεις Χριστοδουλίδη για το αντίθετο.

Σε πρώτη φάση, ο κ. Κατσουρίδης αναδημοσιεύει tweet στο οποίο φαίνεται η Nathalie Tocci, ειδική σύμβουλος του Μπορέλ Ύπατος Εκπρόσωπος Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε., να αναδημοσιεύει την τουρκική προπαγάνδα, για ανάγκη αποστρατιωτικοποίησης των νησιών, πέρα από τον καθορισμό της ΑΟΖ.

Μάλιστα, η εν λόγω κυρία έγραψε ότι αυτό αποτελεί μια εξαιρετική τοποθέτηση.

 

Ο κ. Κατσουρίδης, αναδημοσίευσε tweet τονίζοντας πώς «αυτή είναι η κυρία που με θράσος μας επικρίνει», καθώς ο χρήστης Γιώργος Γεωργούλας, έγραφε ουσιαστικά πώς αυτή την κυρία την πληρώνει μεταξύ άλλων, και ο Κύπριος, Ελλαδίτης και Γάλλος φορολογούμενος.

Παράλληλα, σε άλλο tweet, ένας άλλος χρήστης διερωτήθηκε γιατί δεν αναφέρθηκε ο Πομπέο στην Λευκορωσία (σ.σ. εννοώντας και τις κυρώσεις), με τον κ. Κατσουρίδη να τοποθετείται απαντώντας, τονίζοντας ότι «δεν είναι η Κύπρος που εμποδίζει τις κυρώσεις κατά Λευκορωσίας αλλά η απόφαση των ευρωπαίων να συνδυαστούν οι περιπτώσεις Λευκορωσίας κ Τουρκίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Θλίψη για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου – Τι σηματοδοτεί η περίοδος «κενής έδρας» στο Βατικανό

Σε ηλικία 88 ετών, ο Πάπας Φραγκίσκος έφυγε σήμερα από τη ζωή, λίγες ώρες αφότου απευθύνθηκε για τελευταία φορά στους χιλιάδες πιστούς Καθολικούς, που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ανήμερα το Πάσχα.

BEST OF TOTHEMAONLINE