ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ακόμη μια φωτιά σε φορτηγό εταιρείας - Πού βρίσκονται οι εγκαταστάσεις

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ακόμη μια φωτιά σε φορτηγό εταιρείας - Πού βρίσκονται οι εγκαταστάσεις

Ακόμη μια φωτιά σε όχημα τέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (13/09), αυτή την φορά σε φορτηγό εταιρείας στον Στρόβολο.

To ThemaOnline επικοινώνησε με την Αστυνομία, η οποία μας ενημέρωσε ότι η φωτιά τέθηκε στις 05:15 το πρωί, ενώ το όχημα ήταν σταθμευμένο στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Η Πυροσβεστική κλήθηκε για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Από την φωτιά, το μπροστινό μέρος του οχήματος καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όπως ενημέρωσε η εταιρεία, το φορτηγό ήταν συνολικής αξίας 15 χιλιάδων ευρώ.

Το σημείο περιφρουρείτο από την Αστυνομία και οι τα ακριβή αίτια της φωτιάς διερευνώνται από Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Μετά το διάγγελμα Χριστοδουλίδη ....οργή ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ ζητούν παραιτήσεις και πράξεις - «Δεν ανέλαβε καμία ευθύνη»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το διάγγελμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη για τις φονικές πυρκαγιές, με τα κόμματα της αντιπολίτευσης να κατηγορούν τον Πρόεδρο για έλλειψη ανάληψης ευθυνών και επικοινωνιακή διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE