Βάτερμαν: «Έπαιξα αντίπαλος του Απόλλωνα 15 φορές, τους γνωρίζουμε»

Βάτερμαν: «Έπαιξα αντίπαλος του Απόλλωνα 15 φορές, τους γνωρίζουμε»

Ο Μπόι Βάτερμαν έκανε ντεμπούτο με την φανέλα του ΟΦΗ και μιλώντας στη Nova, εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί καλύτερη κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

“Ήταν ένα καλό παιχνίδι, σίγουρα χρειαζόμαστε βελτίωση. Έπρεπε να σκοράρουμε νωρίτερα, ήμασταν άτυχοι με το πέναλτι, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και πιστεύω πως μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Τα τελευταία χρόνια έπαιξα αντίπαλος του Απόλλωνα 15 φορές, τους γνωρίζουμε, ξεκινάμε την Δευτέρα την προετοιμασία για το ματς της Πέμπτης”, ήταν τα λόγια του Ολλανδού τερματοφύλακα.

The post Βάτερμαν: «Έπαιξα αντίπαλος του Απόλλωνα 15 φορές, τους γνωρίζουμε» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό: Το χρονικό του επίμαχου βίντεο, η παραίτηση Χαραλάμπους και η δοκιμασία της εμπιστοσύνης

Καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό: Το χρονικό του επίμαχου βίντεο, η παραίτηση Χαραλάμπους και η δοκιμασία της εμπιστοσύνης

Σε περίοδο έντονης πολιτικής αναταραχής εισέρχεται η Κύπρος, μετά τη δημοσιοποίηση επίμαχου βίντεο που προκάλεσε αλυσιδωτές εξελίξεις στο ανώτατο επίπεδο της διακυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE