Δημητρίου: «Είναι σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν, πάμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για τη νίκη»

Δημητρίου: «Είναι σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν, πάμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για τη νίκη»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο Τσίρειο ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Πάφο FC, ο τερματοφύλακας της Λεμεσιανής ομάδας, Δημήτρης Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Είναι μία σημαντική νίκη. Η Πάφος είναι μία πολύ καλή ομάδα και κάθε χρόνο είναι και καλύτερη. Είναι σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν, σκοράραμε και πήραμε τη νίκη. Πάμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για να κερδίσουμε και να προκριθούμε».

The post Δημητρίου: «Είναι σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν, πάμε στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για τη νίκη» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

LIVE: Σε μία - δύο εβδομάδες θα ξέρουμε αν μπορεί να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία - Στο Οβάλ Γραφείο τώρα με Ζελένσκι και Ευρωπαίους

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ, Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ευρωπαίους ηγέτες στο Οβάλ Γραφείο για το Ουκρανικό. Οι εγγυήσεις ασφαλείας και κυρίως το εδαφικό είναι τα δύο «καυτά» θέματα που θα κυριαρχήσουν στις συνομιλίες, στο πλαίσιο μιας ειρηνευτικής συμφωνίας. Ο Ουκρανός πρόεδρος αναμένεται να βρεθεί υπό πίεση, όπως μαρτυρά και η τελευταία ανάρτηση Τραμπ, πως η Ουκρανία δεν θα ανακτήσει την Κριμαία, ούτε θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE