Ξεκινούν και πάλι οι κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο της AstraZeneca

Ξεκινούν και πάλι οι κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο της AstraZeneca

Οι κλινικές δοκιμές για το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού που πραγματοποιούνται από την AstraZeneca και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης άρχισαν εκ νέου.

Το «πράσινο φως» έδωσε η Ρυθμιστική Αρχή Υγείας (MHRA) της Βρετανίας, σημειώνοντας πως πλέον ήταν ασφαλές να προχωρήσουν οι δοκιμές, ανακοίνωσε η εταιρεία το Σάββατο (12/09).

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE