BIG BROTHER: Πειθαρχική δίωξη στην Άννα-Μαρία - 'Η συμμετοχή της θεωρείται προσβλητική για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια...'

BIG BROTHER: Πειθαρχική δίωξη στην Άννα-Μαρία  - 'Η συμμετοχή της θεωρείται προσβλητική για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια...'

Πειθαρχική δίωξη θα ασκηθεί εναντίον της Άννα-Μαρίας του Big Brother,αφού ως δικηγόρος είναι δημόσιος λειτουργός και η συμμετοχή της στο παιχνίδι είναι αντίθετη με τον κώδικα δεοντολογίας.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στον δικηγορικό σύλλογο η συμμετοχή της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη στο Big Brother.

Ο Γιάννης Κάππος που είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών έκανε αναφορά για την περίπτωσή της, την οποία ο πρόεδρος Δημήτρης Βερβεσός διαβίβασε στο διαβίβασε στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο, προκειμένου να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη, λόγω απρεπούς συμπεριφοράς και προσβολής του δικηγορικού λειτουργήματος.

Σε αυτή, επισημαίνεται οτι η συμμετοχή της δικηγόρου στο συγκεκριμένου reality είναι αντίθετη με κώδικα δεοντολογίας, ενώ τονίζεται πως ως δημόσιος λειτουργός οφείλει να έχει αξιοπρεπή συμπεριφορά στον ιδιωτικό της βίο και να μην εκτελεί πράξεις που προσβάλλουν το κύρος του δικηγορικού επαγγέλματος.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται η συμμετοχή της συγκεκριμένο πρόγραμμα θεωρείται προσβλητική για την ανθρώπινη αξιοπρέπεια λόγω της αδιάκοπης καταγραφής, με τους κανόνες εντός του σπιτιού να είναι υποτιμητικοί για την ανθρώπινη ύπαρξη.

Από: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE