ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην Εντατική 49χρονος μοτοσικλετιστής - Συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 74χρονος και εκτινάχθηκε στην άσφαλτο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην Εντατική 49χρονος μοτοσικλετιστής - Συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 74χρονος και εκτινάχθηκε στην άσφαλτο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται 49χρονος μοτοσικλετιστής ο οποίος τραυματίστηκε την Παρασκευή (11/09) σε οδικό δυστύχημα στην Ορόκλινη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, Βρετανός ηλικίας 74 περίπου ετών, οδηγούσε το αυτοκίνητο του με κατεύθυνση από οδό Αντρέα Σουρουκλή στην Ορόκλινη προς τη λεωφόρο Γλαύκου Κληρίδη, όταν σε απότομη στροφή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 49χρονος από τη Λάρνακα.
 
Από τη σύγκρουση ο οδηγός της μοτοσικλέτας εκτινάχθηκε και κατέληξε στην άσφαλτο.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκληνης και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών.
 
Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας έφερε κατάγματα στα χέρια και τα πόδια με πιο σοβαρό κάταγμα στο δεξί πόδι.
 
Ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
 
Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου φορούσε τη ζώνη ασφαλείας, ενώ ο μοτοσικλετιστής έφερε το κράνος του.
 
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκληνης.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top