ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην Εντατική 49χρονος μοτοσικλετιστής - Συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 74χρονος και εκτινάχθηκε στην άσφαλτο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην Εντατική 49χρονος μοτοσικλετιστής - Συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 74χρονος και εκτινάχθηκε στην άσφαλτο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται 49χρονος μοτοσικλετιστής ο οποίος τραυματίστηκε την Παρασκευή (11/09) σε οδικό δυστύχημα στην Ορόκλινη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, Βρετανός ηλικίας 74 περίπου ετών, οδηγούσε το αυτοκίνητο του με κατεύθυνση από οδό Αντρέα Σουρουκλή στην Ορόκλινη προς τη λεωφόρο Γλαύκου Κληρίδη, όταν σε απότομη στροφή και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 49χρονος από τη Λάρνακα.
 
Από τη σύγκρουση ο οδηγός της μοτοσικλέτας εκτινάχθηκε και κατέληξε στην άσφαλτο.
 
Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκληνης και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών.
 
Οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας έφερε κατάγματα στα χέρια και τα πόδια με πιο σοβαρό κάταγμα στο δεξί πόδι.
 
Ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
 
Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου φορούσε τη ζώνη ασφαλείας, ενώ ο μοτοσικλετιστής έφερε το κράνος του.
 
Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκληνης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.