ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά εντός του πεδίου βολής Καλού Χωριού

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά εντός του πεδίου βολής Καλού Χωριού

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε η δασική πυρκαγιά, η οποία εκδηλώθηκε στις 14:43 το μεσημέρι της Παρασκευής 11/09, εντός του πεδίου βολής Καλού Χωριού Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών, από την πυρκαγιά κάηκε έκταση περίπου 55 εκταρίων, καλυμμένη με χαμηλή άγρια βλάστηση, κυρίως φρύγανα και θάμνους.
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν 15 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα, 2 πυροσβεστικά οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τα πληρώματά τους, 1 γεωργικός ελκυστήρας και κάτοικοι της κοινότητας Καλού Χωριού. Από αέρος συνέδραμαν δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα του Τμήματος Δασών.
 
Στην περιοχή θα παραμείνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας οι αναγκαίες δυνάμεις δασοπυρόσβεσης, για την πλήρη ασφάλιση της περιμέτρου της πυρκαγιάς και για αντιμετώπιση πιθανών αναζωπυρώσεων.

Από ΚΥΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου) 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE