ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 42χρονο – Παραδέχθηκε τα πολύ σοβαρά αδικήματα του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Χειροπέδες σε 42χρονο – Παραδέχθηκε τα πολύ σοβαρά αδικήματα του

Μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, στο πλαίσιο αξιολόγησης σχετικού μαρτυρικού υλικού για υπόθεση κατοχής και διάδοσης υλικού σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, διενήργησαν το πρωί της Παρασκευής 11/09, έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος στην οικία 42χρονου στη Λεμεσό. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, τρείς ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένα κινητό τηλέφωνο, τέσσερις εξωτερικοί δίσκοι αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων και πέντε μονάδες αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων.  

Ο 42χρονος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενος, φέρεται να παραδέχθηκε ενοχή και να έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.     

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

ΠτΔ για ανασχηματισμό - «Τα διαβάζω, χαμογελώ και συνεχίζω τη δουλειά μου» - Οι ενέργειες της ΚΔ για τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Απάντηση στα όσα αξιώνει η Τουρκία στις επιστολές της προς τον ΓΓ των ΗΕ έδωσαν ο ίδιος ο ΓΓ των ΗΕ, αλλά και ο Βρετανός Υπουργός Ευρώπης κατά τη διευρυμένη διάσκεψη για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE