Ελεγκτική Υπηρεσία: Πρωτόγνωρες οι καταστάσεις σχετικά με θέμα πολιτιγραφήσεων

Ελεγκτική Υπηρεσία: Πρωτόγνωρες οι καταστάσεις σχετικά με θέμα πολιτιγραφήσεων

Λόγο για πρωτόγνωρες καταστάσεις κάνει η Ελεγκτική Υπηρεσία σε ανάρτησή της στο twitter σχετικά με το θέμα των πολιτογραφήσεων.

Αναφέρει ότι την Παρασκευή 11/09, το Υπουργείο Εσωτερικών αρνήθηκε να επιστρέψει στην Υπηρεσία τον έλεγχο, "ακόμη και στο κατά πόσο οι πολιτογραφηθέντες στις 5 υποθέσεις που εξετάζουμε κατέβαλαν τα νενομισμένα τέλη στο Τμήμα Αρχείου για την έκδοση του πιστοποιητικού πολιτογράφησης".

"Σήμερα το @MinInteriorCY αρνήθηκε να μας επιτρέψει τον έλεγχο ακόμη και στο κατά πόσο οι πολιτογραφηθέντες στις 5 υποθέσεις που εξετάζουμε κατέβαλαν τα νενομισμένα τέλη στο Τμήμα Αρχείου για την έκδοση του πιστοποιητικού πολιτογράφησης. Πρωτόγνωρες καταστάσεις. Συνεχίζουμε!" αναφέρει.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο

Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE