ΠΑΦΟΣ: Δύο πεζοί παρασύρθηκαν σε τροχαία ατυχήματα

ΠΑΦΟΣ: Δύο πεζοί παρασύρθηκαν σε τροχαία ατυχήματα

Δύο τροχαία ατυχήματα, στα οποία παρασύρθηκαν πεζοί την Παρασκευή 11/09, διερευνά η Τροχαία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το πρώτο τροχαίο συνέβη στον παραλιακό της Χλώρακας όταν Κινέζος μόνιμος κάτοικος Πάφου ηλικίας 69 ετών παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος Ε/κ .

Ο 69χρονος στην προσπάθεια του να διασταυρώσει τον παραλιακό δρόμο Πάφου-Κόλπου των Κοραλίων, στα όρια της Χλώρακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται,  κοντά σε περίπτερο παρασύρθηκε από το διερχόμενο όχημα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE