ΕΛΛΑΔΑ: Ανήλικη λήστεψε ηλικιωμένο και τον έστειλε στο νοσοκομείο

ΕΛΛΑΔΑ: Ανήλικη λήστεψε ηλικιωμένο και τον έστειλε στο νοσοκομείο

Η ανήλικη συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας

Πλούσιο παρελθόν στην διάπραξη κλοπών και ληστείας είχε ένα ανήλικο κορίτσι, το οποίο είχε στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι ενός ηλικιωμένου στην περιοχή Ανθήλη της Φθιώτιδας, το βράδυ της Τετάρτης. Μόλις τον είδε να βγαίνει, εξαπέλυσε επίθεση πρωτοφανούς βιαιότητας με σκοπό να τον ληστέψει!
 
Η αδίστακτη πιτσιρίκα χτύπησε άγρια με τα χέρια της τον άτυχο ηλικιωμένο, τον πέταξε στο έδαφος και, όταν εκείνος δεν μπορούσε να αντιδράσει, έψαξε τις τσέπες του και άρπαξε όσα χρήματα είχε πάνω του! Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή ενώ το θύμα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες.
 
Μόλις ο ηλικιωμένος πήρε εξιτήριο, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας του έδειξαν φωτογραφίες σεσημασμένων και αναγνώρισε αμέσως την ανήλικη δράστιδα, η οποία εντοπίστηκε μετά από αναζητήσεις, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της για ληστεία και πρόκληση σωματικής βλάβης.
 
ΑΠΟ Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE