Συνεχίζονται τα «παζάρια» για Σα!

Συνεχίζονται τα «παζάρια» για Σα!

Ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, για τη θέση του επιθετικού, παραμένει το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Ορλάντο Σα. Σύμφωνα πολωνικά ΜΜΕ υπάρχει ακόμη διαφορά με τη Λέγκια στο οικονομικό.

Στην Πολωνία τα δημοσιεύματα για την περίπτωση του και παρουσιάζεται ως ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ. Όπως λέγεται η Λέγκια δεν είναι διατεθειμένη να… χαρίσει τον Πορτογάλο επιθετικό. Έτσι, όπως υποστηρίζουν έχουν αρχίσει τα… παζάρια με τους «κιτρινόμαυρους». 

Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως η ρήτρα που υπάρχει για τον Σα είναι 3 εκατ. ευρώ, όμως, η Λέγκια μπορεί να δεχθεί να τον παραχωρήσει ακόμα και με 1 εκατ. ευρώ! Υποστηρίζουν, ωστόσο, πως η ΑΕΚ δεν δίνει περισσότερα από 500.000 ευρώ, κάτι που όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να επιφέρει τη συμφωνία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE