Νίκη για να ξεγνοιάσει μια και… καλή!

Νίκη για να ξεγνοιάσει μια και… καλή!

Να σπάσει την γκίνια που την θέλει να μην έχει κερδίσει καμία φορά φέτος την Αγία Νάπα θα επιδιώξει η Νέα Σαλαμίνα ώστε να ξεμπερδέψει μια και καλή από τις όποιες υπόνοιες ή σενάρια υποβιβασμού.

Οι ερυθρόλευκοι αγωνιζόμενοι τρεις φορές με την ακριτική ομάδα μετρούν ισάριθμες ισοπαλίες και στην τέταρτη τους  συνάντηση θέλουν να πάρουν τη νίκη ώστε να ξεγνοιάσουν και έτσι να ξεκινήσουν προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.  

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, εκτός επιλογών του  Νίκου Παναγιώτου είναι οι τραυματίες Μοντέιρο και Μπρουκς και ο τιμωρημένος Ενρίκε. 

Όπως αποκαλύψαμε προ ημερών δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του ούτε ο Γκριγκαλασβίλι οποίος υπέστη υποτροπή τραυματισμού στην κοιλιακή χώρα και χάνει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.  

Παναγιώτης Χριστοφή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Πού θα κινηθεί η ομιλία του Προέδρου στο Στρασβούργο - Οι πέντε πυλώνες που θα συνδέσει

Για την προϋπόθεση ισχύος και συνοχής εκ των έσω αναμένεται να μιλήσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στους Ευρωβουλευτές την Τρίτη καθώς και να αναδείξει τη στενή συνεργασία που θα έχει η Κυπριακή Προεδρία με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ως ουσιαστική προϋπόθεση για την προώθηση σημαντικών ευρωπαϊκών πολιτικών και νομοθετικών φακέλων, αναφέρουν αρμόδιες πηγές..