Νίκη για να ξεγνοιάσει μια και… καλή!

Νίκη για να ξεγνοιάσει μια και… καλή!

Να σπάσει την γκίνια που την θέλει να μην έχει κερδίσει καμία φορά φέτος την Αγία Νάπα θα επιδιώξει η Νέα Σαλαμίνα ώστε να ξεμπερδέψει μια και καλή από τις όποιες υπόνοιες ή σενάρια υποβιβασμού.

Οι ερυθρόλευκοι αγωνιζόμενοι τρεις φορές με την ακριτική ομάδα μετρούν ισάριθμες ισοπαλίες και στην τέταρτη τους  συνάντηση θέλουν να πάρουν τη νίκη ώστε να ξεγνοιάσουν και έτσι να ξεκινήσουν προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.  

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό σκέλος, εκτός επιλογών του  Νίκου Παναγιώτου είναι οι τραυματίες Μοντέιρο και Μπρουκς και ο τιμωρημένος Ενρίκε. 

Όπως αποκαλύψαμε προ ημερών δεν είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του ούτε ο Γκριγκαλασβίλι οποίος υπέστη υποτροπή τραυματισμού στην κοιλιακή χώρα και χάνει το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.  

Παναγιώτης Χριστοφή

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.