ΕΛΛΑΔΑ: Σάλος με φιλόλογο που πρωταγωνιστούσε σε αυστηρά ακατάλληλες ταινίες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Σάλος με φιλόλογο που πρωταγωνιστούσε σε αυστηρά ακατάλληλες ταινίες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σάλος έχει προκληθεί σε επαρχιακή πόλη από την φιλόλογο που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Ένας μικρός χαμός επικρατεί σε επαρχιακή πόλη της Στερεάς Ελλάδας μετά την δημοσιοποίηση της είδησης πως μία φιλόλογος έχει συμμετέχει σε ταινίες ερωτικού περιεχόμενου.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός είχε ταξιδέψει στην Γερμανία όπου είχαν γίνει τα γυρίσματα της συγκεκριμένης παραγωγής, όμως στην εποχή του internet άρχισε να κυκλοφορούν αποσπάσματά της και στην Ελλάδα.Έτσι μετά από λίγο καιρός, ο πατέρας ενός μαθητή της, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, έλαβε στο κινητό του μήνυμα με το video με μια από τις ερωτικές ταινίες εις την οποία πρωταγωνιστούσε η δασκάλα.
 
Προς το παρόν, η είδηση αυτή δεν έχει φτάσει στον ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου, αλλά με τις διαστάσεις που έχει πάρει το όλο θέμα, σύντομα θα αντιληφθεί τι έχει συμβεί.
 
 
ΠΗΓΗ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE