Δεν θα το πιστεύετε! Αυτό το σημείωμα «ταξίδευε» στη θάλασσα για 76 χρόνια - Δείτε τι έγραφε!

Δεν θα το πιστεύετε! Αυτό το σημείωμα «ταξίδευε» στη θάλασσα για 76 χρόνια - Δείτε τι έγραφε!

Ένας άνδρας από τη Νέα Ζηλανδία βρήκε ένα μπουκάλι που περιείχε σημείωμα το οποίο προφανώς είχε ριχτεί στη θάλασσα από πλοίο πριν από 76 χρόνια... αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας New Zealand Herald.

Ο Geoff Flood, ο οποίος βρήκε το μπουκάλι την Κυριακή (11/11) στην παραλία Ninety Mile, στα βόρεια της χώρας, δήλωσε στην εφημερίδα, “Θα μπορούσε να έχει κάνει εύκολα δύο ή τρεις φορές τον γύρο του κόσμου”.

Το σημείωμα είχε ημερομηνία 17 Μαρτίου του 1936, ήταν χειρόγραφο σε ένα χαρτί με το λογότυπο της ναυτιλιακής εταιρείας P&O και μια φωτογραφία του κρουαζιερόπλοιου SS Strathnaver.

Το σημείωμα έλεγε: “Στη θάλασσα. Μπορεί αυτός που θα βρει το μπουκάλι ευγενικά να προωθήσει αυτό το σημείωμα στην εξής διεύθυνση: Χ. E Χίλμπρικ, οδός Ρίτσμοντ, αριθμός 72, Λίντερβιλ, Δυτική Αυστραλία”.

Ο Flood είπε ότι εντόπισε έναν μακρινό συγγενή της οικογένειας του Herbert Ernest Hillbrick, ο οποίος δήλωσε “ενθουσιασμένος” με την ανακάλυψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE