Πρώτο μέλημα το κέρδος

Πρώτο μέλημα το κέρδος

Η Δόξα πραγματοποιεί αύριο Κυριακή δύσκολη έξοδο στο Τσίρειο κόντρα στην ΑΕΛ ωστόσο υπάρχει πίστη ότι μπορεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς.

Η διαφορά από τον τελευταίο στη βαθμολογία Οθέλλο είναι στους 3 βαθμούς. Με δεδομένο ότι μπορούν να ανατραπούν τα πάντα ο προπονητής της Δόξας Νίκος Ανδρέου θέλει από τη μία να εκμεταλλευτεί την εν μέρη αδιαφορία της ΑΕΛ η οποία δεν έχει να κερδίσει κάτι ενώ είναι και κουρασμένη από τις υπερπροσπάθειες στο κύπελλο, και από την άλλη ελπίζει ότι ο Εθνικός μπορεί να κλέψει βαθμό από τον Οθέλλο. Στη σημερινή προπόνηση θα κριθεί του Αρέστη και Βανσκονσέλος. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Άλλος ο «Απέναντι»- Άλλοι αυτοί που επιμένουν να μην καταλαβαίνουν-Η δήλωση της Αννίτας Δημητρίου και η αχρείαστη πολιτική σύγκρουση

Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE