Όπως μετέδωσε ο Athletic Radio 104,2 και ο Νίκος Μαρκάκης στην εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι”, η υπόθεση παραμονής του Μιγκέλ Μεγιάδο έληξε και ο Αργεντινός θα φοράει την φανέλα του ΟΦΗ για τα επόμενα τρία ή τέσσερα χρόνια.
Τα διαδικαστικά εμπόδια που υπήρχαν ξεπεράστηκαν και το “μπουλντόγκ” αποκτήθηκε με μεταγραφή από την Τσακαρίτα με τον ΟΦΗ να βγάζει από τα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό κάνοντας τον δικό του.
Αυτό σημαίνει ότι ο Μιγκέλ Μεγιάδο αναμένεται να είναι στην διάθεση του Γιώργου Σίμου για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα για το Europa League, καθώς ακόμα και αν δεν βρίσκεται στην λίστα που θα δηλωθεί σήμερα από την ΟΥΕΦΑ, ο σύλλογος έχει το δικαίωμα να κάνει δύο αλλαγές μέχρι και 48 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα – κάτι που σημαίνει πως δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το παιχνίδι της επόμενης Πέμπτης.
Πηγή: gentikoule.gr
The post Ανανέωσε με ΟΦΗ και τίθεται στη διάθεση του Σίμου για Απόλλωνα appeared first on Thema Sports.
Διαβάστε Περισσότερα στο:
Themasports.com