Τηλεφωνική συνομιλία ΥΠΕΞ Κύπρου-Λετονίας για Λευκορωσία και Ανατολική Μεσόγειο

Τηλεφωνική συνομιλία ΥΠΕΞ Κύπρου-Λετονίας για Λευκορωσία και Ανατολική Μεσόγειο

Για την κατάσταση στη Λευκορωσία και την Ανατολική Μεσόγειο συζήτησαν οι Υπουργοί Εξωτερικών της Κύπρου και της Λετονίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και Edgars Rinkēvičs, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ.  Rinkēvičs επεσήμανε πως η ΕΕ πρέπει να έχει μια αποτελεσματική και ενιαία θέση και στα δυο αυτά θέματα.

"Είχα τηλεφωνική συνομιλία με τον Κύπριο συνάδελφό μου Νίκο Χριστοδουλίδη, συζητήσαμε για την κατάσταση στη Λευκορωσία και στην Ανατολική Μεσόγειο, η ΕΕ πρέπει να έχει μια αποτελεσματική  και ενιαία θέση και στα δυο θέματα", σημείωσε ο κ. Rinkēvičs.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026, με τους πολιτικούς αρχηγούς να ανεβαίνουν ήδη στο βήμα και να τοποθετούνται επί των βασικών κατευθύνσεων και προτεραιοτήτων της οικονομικής πολιτικής.