Ζήτησε κυρώσεις κατά της Τουρκίας ο Ν. Αναστασιάδης- 'Η αλληλεγγυή να περάσει από τα λόγια στις πράξεις'

Ζήτησε κυρώσεις κατά της Τουρκίας ο Ν. Αναστασιάδης- 'Η αλληλεγγυή να περάσει από τα λόγια στις πράξεις'

Στην προπαρασκευαστική διάσκεψη ενόψει της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου συμμετείχε το βράδυ της Τετάρτης 9/9 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Ο Πρόεδρος ήταν ιδιαίτερα έντονος και ζήτησε όπως η αλληλεγγύη της Ευρωπαϊκής Ένωσης να μετατραπεί σε πράξεις προσθέτοντας πως είναι ανάγκη να ληφθούν δραστικά μέτρα κατά της Τουρκίας για τις ενέργειές της κατά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ο Νίκος Αναστασιάδης έλαβε διαβεβαιώσεις πως θα εξεταστεί η λίστα κυρώσεων που ετοιμάζει ο Ζοζέπ Μπορέλ, ωστόσο είναι άγνωστο αν αυτές θα τύχουν εφαρμογής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE