Στην τελική ευθεία ενόψει Πάφου – Ευχάριστα νέα για Λάρσον, ποιοι έμειναν εκτός κανονικού προγράμματος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην τελική ευθεία ενόψει Πάφου – Ευχάριστα νέα για Λάρσον, ποιοι έμειναν εκτός κανονικού προγράμματος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία του Απόλλωνα, ενόψει της αναμέτρησης με αντίπαλο την Πάφο FC, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας ενόψει του εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Πάφο εισήλθε με προπόνηση το απόγευμα της Τετάρτης (09/09) η ομάδας μας.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του, παρακολουθήσαν εκ νέου όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς, εξαιρουμένων των διεθνών Πίττα και Χάμπου ο οποίοι ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στα θετικά η παρουσία του Λάρσον στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις με μπάλα».

The post Στην τελική ευθεία ενόψει Πάφου – Ευχάριστα νέα για Λάρσον, ποιοι έμειναν εκτός κανονικού προγράμματος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.