Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία ενόψει Νέας Σαλαμίνας – Το μήνυμα των «βυσσινί» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία ενόψει Νέας Σαλαμίνας – Το μήνυμα των «βυσσινί» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ενημέρωση από την ΕΝΠ:

«Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα την Κυριακή 13/9/2020 στο Στάδιο Ν.PAPAS GROUP-ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ!

Ευελπιστούμε όπως η διακοπή του πρωταθλήματος ενεργήσει θετικά για την ομάδα μας και να παραταχθούμε στον Κυριακάτικο αγώνα, αποφασισμένοι για την νίκη και το τρίποντο!

Διευκρινίζεται ότι η απόφαση του Δ.Σ της Νέας Σαλαμίνας ήταν εξ αρχής όπως οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας τους, πραγματοποιούνται χωρίς την παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας, λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Για τον λόγο αυτό, είμαστε υποχρεωμένοι να παραταχθούμε στον αγώνα της Κυριακής, χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της ομάδας μας».

The post Συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία ενόψει Νέας Σαλαμίνας – Το μήνυμα των «βυσσινί» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Αυτά είναι τα 75 έργα με προϋπολογισμό €230 εκατομμυρίων για την Πάφο

Σε περισσότερα από 75 έργα με προϋπολογισμό που υπερβαίνει τα 230 εκατομμύρια ευρώ για την Επαρχία Πάφου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την ευρεία σύσκεψη με φορείς της Πάφου, της οποίας προήδρευσε στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Δήμους και Κοινότητες της Κύπρου.