ΦΟΥΛΑΡΕΙ… για Απόλλωνα

ΦΟΥΛΑΡΕΙ… για Απόλλωνα

Ο Αργεντινός αναμένεται να κάνει σήμερα την πρώτη προπόνηση του και φουλάρει για τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Mια ημέρα μετά την άφιξη του στο Ηράκλειο, ο Ναζαρίνο Σολίς αναμένεται το απόγευμα (18.00) της Τετάρτης να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την φανέλα του ΟΦΗ και να γνωρίσει από κοντά τους συμπαίκτες του. Ο 26χρονος εξτρέμ όπως έλεγε σε συζητήσεις που έκανε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, προπονούνταν κανονικά κατά το διάστημα της παρουσίας του στην Αργεντινή ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν μπορεί να είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό. Όμως από την άλλη πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη η παρουσία του ονόματος του στην λίστα του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Πηγή: www.gentikoule.gr

The post ΦΟΥΛΑΡΕΙ… για Απόλλωνα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Πακιστάν, Τουρκία, Αίγυπτος και Σαουδική Αραβία προτείνουν σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ στα πρότυπα της Διώρυγας του Σουέζ

Το Πακιστάν φιλοξένησε σήμερα συνομιλίες με την Τουρκία, την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία στο πλαίσιο των προσπαθειών του να διαμεσολαβήσει για τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν και οι αρχικές συνομιλίες επικεντρώθηκαν σε προτάσεις για το εκ νέου άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για τη ναυτιλία, είπαν πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE