Γάιδαροι λίγο έλειψε να μπουν σε μπαρ στην Ερμούπολη - VIDEO

Γάιδαροι λίγο έλειψε να μπουν σε μπαρ στην Ερμούπολη - VIDEO

Δύο γαϊδουράκια βγήκαν παγανιά στους δρόμους της Ερμούπολης, στη Σύρο, το βράδυ της Κυριακής (6/9) και μάλιστα... κόντεψαν να μπουν σε μπαρ.

Λίγο έλειψε στη Σύρο και οι πελάτες ενός μπαρ στην Ερμούπολη θα έπιναν το ποτό τους με δύο... γάιδαρους!

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, κάτοικοι και επισκέπτες έπαθαν την πλάκα τους, βλέποντας ξαφνικά μπροστά τους, μέσα στη νύχτα, τα δύο χαριτωμένα ζώα, να κόβουν βόλτες αμέριμνα στο κέντρο της κυκλαδίτικης πρωτεύουσας.  

Κάποια στιγμή, δε, βρέθηκαν έξω από γνωστό ελληνάδικο του νησιού και σαν να το σκέφτηκαν να μπουν μέσα... 

Τελικά, συνέχισαν την τσάρκα τους και σταμάτησαν, μάλιστα, ακριβώς στο αστυνομικό τμήμα, όπου και παρέμειναν μέχρι να ειδοποιηθεί ο ιδιοκτήτης τους για τις αϋπνίες τους.    

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE