Γάιδαροι λίγο έλειψε να μπουν σε μπαρ στην Ερμούπολη - VIDEO

Γάιδαροι λίγο έλειψε να μπουν σε μπαρ στην Ερμούπολη - VIDEO

Δύο γαϊδουράκια βγήκαν παγανιά στους δρόμους της Ερμούπολης, στη Σύρο, το βράδυ της Κυριακής (6/9) και μάλιστα... κόντεψαν να μπουν σε μπαρ.

Λίγο έλειψε στη Σύρο και οι πελάτες ενός μπαρ στην Ερμούπολη θα έπιναν το ποτό τους με δύο... γάιδαρους!

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, κάτοικοι και επισκέπτες έπαθαν την πλάκα τους, βλέποντας ξαφνικά μπροστά τους, μέσα στη νύχτα, τα δύο χαριτωμένα ζώα, να κόβουν βόλτες αμέριμνα στο κέντρο της κυκλαδίτικης πρωτεύουσας.  

Κάποια στιγμή, δε, βρέθηκαν έξω από γνωστό ελληνάδικο του νησιού και σαν να το σκέφτηκαν να μπουν μέσα... 

Τελικά, συνέχισαν την τσάρκα τους και σταμάτησαν, μάλιστα, ακριβώς στο αστυνομικό τμήμα, όπου και παρέμειναν μέχρι να ειδοποιηθεί ο ιδιοκτήτης τους για τις αϋπνίες τους.    

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: «Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις - Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο υπό τον Πρόεδρο Τραμπ

LIVE: «Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις - Έκτακτη σύσκεψη στον Λευκό Οίκο υπό τον Πρόεδρο Τραμπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE