ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Σε νέες καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία - Πρωτιά η Λευκωσία

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Σε νέες καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία - Πρωτιά η Λευκωσία

Σε 22 συνολικά καταγγελίες προσώπων και υποστατικών, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο ελέγχων για εφαρμογή των μέτρων περιορισμού της επιδημίας του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος της Αστυνομίας, το τελευταίο 24ωρο που ολοκληρώθηκε στις 06:00 το πρωί της Τετάρτης (09/09) διενεργήθηκαν 548 έλεγχοι σε παγκύπρια βάση, με 16 καταγγελίες προσώπων και 6 υποστατικών.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 79 έλεγχοι με 5 καταγγελίες υποστατικών και 3 προσώπων, ενώ στη Λεμεσό οι έλεγχοι ανήλθαν σε 160 με τρία πρόσωπα να καταγγέλλονται.

Στη Λάρνακα η Αστυνομία διενήργησε 83 ελέγχους καταγγέλλοντας τρεις πολίτες και στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 92 έλεγχοι και έγιναν καταγγελίες ενός υποστατικού και ενός προσώπου.

Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 54 έλεγχοι με τρεις καταγγελίες προσώπων, ενώ στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 80 έλεγχοι χωρίς καταγγελίες. Τέλος η Λιμενική Αστυνομία διενήργησε 91 ελέγχους (σε σκάφη και λιμενικές περιοχές) χωρίς καταγγελία.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.

BEST OF TOTHEMAONLINE