Λίγη ώρα μετά το φινάλε Κύπρος-Αζερμπαϊτζάν, ΓΡΑΦΟΥΝ για νέο φλερτ ομάδας της Ελλάδας με Πιέρο Σωτηρίου

Λίγη ώρα μετά το φινάλε Κύπρος-Αζερμπαϊτζάν, ΓΡΑΦΟΥΝ για νέο φλερτ ομάδας της Ελλάδας με Πιέρο Σωτηρίου

Ο Κύπριος διεθνής φορ της Αστάνα, Πιέρος Σωτηρίου, επανέρχεται στη λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στην επίθεση, σύμφωνα με δημοσίευμα της στήλης «Transfer Bullets» από την ελλαδική ιστοσελίδα sport24.gr!

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα:

«Ο Κύπριος φορ της Αστάνα, Πιέρος Σωτηρίου, επανέρχεται στη λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στην επίθεση.

Οι μεταγραφικές μηχανές δουλεύουν στο φουλ, καθώς οι ελληνικές ομάδες κινούνται με το βλέμμα στην ενίσχυση για την επόμενη σεζόν.

Το Sport24.gr μέσα από τη στήλη Transfer Bullets σας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις μεταγραφικές υποθέσεις των ομάδων της Super League.

Ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί σίγουρα για επιθετικό την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του τεχνικού διευθυντή του Δικεφάλου, Όλαφ Ρέμπε, είναι και του Πιέρου Σωτηρίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του 27χρονου Κύπριου επιθετικού έχει ακουστεί στην Τούμπα. Η περίπτωση του είχε εξεταστεί και το 2017 -όταν ενδιαφέρθηκε και ο Ολυμπιακός- αλλά τότε ο Σωτηρίου έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ για την Κοπεγχάγη.

Τον περασμένο χειμώνα, στις 20 Φεβρουαρίου, πωλήθηκε από την ομάδα της δανέζικης πρωτεύουσας στην Αστάνα.

Δεν πετάει και τη σκούφια του να μείνει στο Καζακστάν και κυρίως από την πλευρά του έχει γίνει άνοιγμα στον Δικέφαλο. Ο δανεισμός είναι ένα πιθανό σενάριο αποχώρησης του Σωτηρίου».

The post Λίγη ώρα μετά το φινάλε Κύπρος-Αζερμπαϊτζάν, ΓΡΑΦΟΥΝ για νέο φλερτ ομάδας της Ελλάδας με Πιέρο Σωτηρίου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Στήνει «στρατιωτικά δικαστήρια» το κατοχικό καθεστώς-Απαντά με χειροπέδες στα ΜΟΕ - Σκληρή απάντηση της κυβέρνησης για τη «σύλληψη» των Ε/κ στα κατεχόμενα

Μεθοδευμένη, προκλητική και παράνομη χαρακτηρίζει η Κυπριακή Δημοκρατία τη «σύλληψη» και συνέχιση της «κράτησης» πέντε Ελληνοκυπρίων από το κατοχικό καθεστώς στα Κατεχόμενα. Οι πολίτες, που συνελήφθησαν στις 19 Ιουλίου, βρέθηκαν από επισκέπτες των περιουσιών τους σε ρόλο "υπόπτων" για αδικήματα όπως «παράνομη είσοδος», «διασάλευση κοινής ησυχίας» και κατοχή εγγράφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE