Ο Πιέρος είναι… must!

Ο Πιέρος είναι… must!

Ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε ο Πιέρος και πήρε άμεσα φανέλα βασικού στην Εθνική κόντρα στο Αζερμπαϊτζάν.

Το Σάββατο με Μαυροβούνιο έπαιξε για 12 λεπτά όμως σήμερα αρχίζει βασικός και ο Βάλεμ ποντάρει στην ποιότητα και την εμπειρία του. Άλλωστε είναι η πιο αξιόπιστη επιλογή στη γραμμή κρούσης της Εθνικής μας ομάδας και όταν είναι… must η χρησιμοποίηση του στο αρχικό σχήμα.

The post Ο Πιέρος είναι… must! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE