ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: «Έσβησε» ο εργάτης που καταπλακώθηκε από τον βραχίονα γερανού- Πολύτεκνος πατέρας

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ: «Έσβησε» ο εργάτης που καταπλακώθηκε από τον βραχίονα γερανού- Πολύτεκνος πατέρας

Την τελευταία του πνοή στη μάχη για το μεροκάματο άφησε το απόγευμα της Τρίτης 8/9  60χρονος εργάτης στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θανατηφόρο εργατικό σημειώθηκε στο χωριό Αρμενοχώρι, όταν ο άτυχος 60χρονος που είχε μεταφέρει σε υπό ανέγερση οικοδομή κεραμίδια σε ημιφορτηγό καταπλακώθηκε από τον βραχίονα του γερανού.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία ώστε να διενεργηθούν οι απαιτούμενες εξετάσεις γύρω από το χαμό του 60χρονου που είναι πολύτεκνος πατέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

ΠτΔ στο συνέδριο ΕΛΚ: Η ΕΕ να ασκήσει ενωτική δύναμη στο εσωτερικό καθώς η Κύπρος μένει διαιρεμένη

Η ΕΕ θα πρέπει να ασκήσει την ενωτική της δύναμη και στο εσωτερικό της, καθώς στην ένωση των 27 ένα κράτος μέλος, η Κύπρος, παραμένει διαιρεμένη από την τουρκική κατοχή, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην παρέμβαση του κατά τη δεύτερη ημέρα του κογκρέσου του ΕΛΚ στη Βαλένθια της Ισπανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE