Έφερε Κύπρο παίκτη με θητεία σε Εστορίλ και Μπελενένσες – Έκλεισε το deal και ανακοινώθηκε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Έφερε Κύπρο παίκτη με θητεία σε Εστορίλ και Μπελενένσες – Έκλεισε το deal και ανακοινώθηκε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανακοίνωση από τον Π.Ο. Ξυλοτύμβου:

«Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Π.Ο. ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ 2006 τον ποδοσφαιριστή Wesley Thomas με θητεία στην Estoril και Belenenses Πορτογαλίας.

Ο Wesley αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και του ευχόμαστε το καλύτερο, ώστε και αυτός με τη σειρά του να μας βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων μας».

The post Έφερε Κύπρο παίκτη με θητεία σε Εστορίλ και Μπελενένσες – Έκλεισε το deal και ανακοινώθηκε (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Συγκλίσεις, μεθοδολογία και ΜΟΕ συζήτησαν κατ’ ιδίαν Χριστοδουλίδης-Έρχιουρμαν

Θέματα ουσίας και συγκεκριμένα τις συγκλίσεις, αλλά και θέματα μεθοδολογίας και ΜΟΕ συζήτησαν στη σχεδόν τρίωρη συνάντησή τους την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμαν, στα γραφεία της αποστολής Καλών Υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, στην περιοχή του αεροδρομίου Λευκωσίας, στην νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE