ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχαριστίες Καρογιάν για τη διαχρονική στήριξη της Ρωσίας

Ευχαριστίες Καρογιάν για τη διαχρονική στήριξη της Ρωσίας

Θερμές ευχαριστίες για τη διαχρονική και συνεπή στήριξη της Ρωσίας στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία για προάσπιση της εθνικής της κυριαρχίας, καθώς και στην προσπάθεια για εξεύρεση βιώσιμης και λειτουργικής λύσης στο Κυπριακό, στη βάση των Ψηφισμάτων του ΟΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος.

 
Όπως αναφέρεται, κατά την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Λαβρόφ επαναβεβαιώθηκαν οι θέσεις αρχών που διατηρεί η Ρωσική Ομοσπονδία για το Κυπριακό, καθώς και η βούληση για περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων των δυο χωρών.
 
Στη σύντομη παρέμβαση του, ο κ. Καρογιάν υπογράμμισε, επίσης τη σημασία της επιρροής της Ρωσίας προς την κατεύθυνση της Τουρκίας για την αποκλιμάκωση της έντασης στην περιοχή, τον τερματισμό της αστάθειας και των προκλήσεων στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και την συμμόρφωση της προς το διεθνές δίκαιο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top