Χωρίς πολλά περιθώρια!

Χωρίς πολλά περιθώρια!

Από την στιγμή που γκρεμίστηκε από τη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα κάθε ματς για τον Απόλλωνα είναι νίκη. Αρχής γενομένης από το σημερινό με τον Ερμή.

Ο Τον Κάανεν είδε παίκτες βαρόμετρα να επιστρέφουν τους οποίους θέλει να εκμεταλλευτεί το απόγευμα υποδεχόμενος τον Ερμή. Ξέροντας ότι ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει έναν πιο δύσκολο αντίπαλο θέλει να πετύχει το αυτονόητο επικρατώντας του Ερμή και γιατί όχι να ανέβει ξανά στη κορυφή. Άλλωστε το κλίμα που επικρατεί στο Κολόσσι είναι πολυ θετικό όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι θέση στην αρχική εντεκάδα θα πάρουν οι Χαμντανί, Σανγκόι, Παπουλής και Μερκής οι οποίοι επιστρέφουν. 

Αναλυτικά οι πιθανοί έντεκα του Κάανεν: Βάλε, Στυλιανού, Λόπες, Μερκής, Ουόν, Χαμντανί, Γκουγιόν, Μεριέμ, Παπουλής, Τουράμ, Σανγκόι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE