Θερινό Σχολείο της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού

Θερινό Σχολείο της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού ολοκλήρωσε με επιτυχία, για τρίτη συνεχή χρονιά, τη λειτουργία του Θερινού Σχολείου.

Το σχολείο λειτούργησε από τις 6 Ιουλίου μέχρι και τις 28 Αυγούστου 2020, στις εγκαταστάσεις του Δημόσιου Δημοτικού Σχολείου Ζυγίου, φιλοξενώντας παιδιά εργαζομένων της Εταιρείας και των γειτονικών κοινοτήτων, ηλικίας από 6 μέχρι και 12 ετών.

Εν μέσω των δύσκολων καταστάσεων που διανύουμε λόγω της πανδημίας, η Τσιμεντοποιία Βασιλικού αποφάσισε να λειτουργήσει το Θερινό Σχολείο, ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει οριστεί για τα κέντρα προστασίας και απασχόλησης παιδιών.

Το φετινό, ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, περιλάμβανε δημιουργικές δραστηριότητες όπως: κατασκευές, ζωγραφική, θέατρο, τζούντο, μουσική, χορό, γυμναστική, ζαχαροπλαστική, ποδηλασία τοξοβολία, βόλτες σε γειτονικό πάρκο, εργαστήρια που στόχευαν στην αφύπνιση της αληθινής δύναμης των παιδιών και την εποικοδομητική αξιοποίηση της σε κάθε πτυχή της ζωής τους.

Το μεσημεριανό γεύμα και σνακ των παιδιών ήταν βασισμένο στην υγιεινή διατροφή και προσφέρθηκε σε ατομικές, σφραγισμένες συσκευασίες από εστιατόριο της περιοχής.

Στόχος της λειτουργίας του Θερινού Σχολείου είναι η δημιουργική απασχόληση παιδιών, τόσο των εργαζομένων της Εταιρείας, όσο και των κατοίκων των γειτονικών κοινοτήτων κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Ταυτόχρονα, αποτελεί για την Τσιμεντοποιία Βασιλικού σημαντικό κοινωνικό έργο μέσω του οποίου αναδεικνύεται η προσφορά, η συνεργασία, ο σεβασμός και η εμπιστοσύνη για τους κοινωνικούς της εταίρους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.